keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Rahkaisa mustikkavälipala

Raakaa ja makeaa-kirjasta löytyi mustikkamoussen ohje jälkkäriksi, mitä alunperin lähdin tekemään. Kesken tekemisen päätin kuitenkin tehdä tästä vähän täyttävämpää, koska meillä herkkua syötiin välipalalla ja laitoin mukaan purkillisen rahkaa. Sen jälkeen tämä ei tietenkään ole enää raakaruokaa, mutta erittäin hyvä välipala tästä tuli, nam! Nämä on niin ihanan nopeita ja näppäriä tehdä, että jatkossakin tulee varmasti blogissa vastaavia välipalaherkkuja näkymään.


1 pieni kypsä banaani
1 kypsä avokado
2½ dl mustikoita
1 rkl hunajaa
1 prk pehmeää maitorahkaa

Paloittele banaani ja avokado. Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi mousseksi. Laita tarjoiluastioihin, ripottele päälle muutama cashewpähkinä ja nauti :)

1 kommentti:

  1. Tämäkin ohje tuli kirjoitettua heti ylös. Tykkään itsekin syödä välipalaksi/aamupalaksi usein rahkaa. Alkaa jo kyllästyttämään se pelkkä rahka, tässä hyvä tuunausidea! :)

    VastaaPoista